Binnenkijken bij Lobke, mama van 3 kindjes

Dit keer nemen we een kijkje in het leven van Lobke, mama van Kobe, Frauke en Mil en bezielster achter de Belgische mamablog Leukewereld.be. Naast haar blog en drukke gezinsleven schrijft Lobke als freelance journalist voor mamaplatforms als Maison Slash en Femma. Ook heeft ze verschillende boeken uitgebracht als Happy Kids, Het Leuke Vakantieboek en Het Leuke Mamaboek.

Niet alleen in haar boeken vind je tips en adviezen van Lobke, maar ook via haar blog en Instagram kan je alles volgen wat er zich in haar leven afspeelt. Van haar creatieve uitspattingen tot DIY tips en al haar mama avonturen die haar en jouw wereld een beetje leuker kunnen maken!

Onlangs vroegen wij Lobke haar herinneringen te laten vastleggen in een Mamacollage. Lang hoefde ze daar niet over na te denken, en al snel ging ze aan de slag met de online collagemaker van mamacollage.

Lobke koos voor de postervariant van Mamacollage waarbij ze mooie gezinsherinneringen heeft vastgelegd op hoogwaardig papier. Inmiddels hangt deze Mamacollage poster boven de witte piano in haar living. Wat een eyecatcher!

De Mamacollage van Lobke is gedrukt op hoogwaardig en houtvrij gestreken fotopapier met standaard een matte afwerking. Dankzij het stevige materiaal (250 grams) is er geen kans op scheuren. Bij elke poster van Mamacollage wordt een uniek houten ophangsysteem meegeleverd waardoor het een mooi geheel vormt. Dit houten ophangsysteem zorgt ervoor dat je niet hoeft te kliederen met dubbelzijdig tape of fotokaders.

Wij vinden de Mamacollage van Lobke zeer geslaagd, de collage geeft een persoonlijke, kleurrijke toets in haar mooie interieur!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je net als Lobke ook jouw herinneringen tot leven laten komen en een mooi plekje bij je thuis geven? Naast de postercollage kan je bij Mamacollage ook kiezen voor een collage gemaakt van alu dibond of plexiglas. Kies je favoriet en ga aan de slag met je eigen foto’s. Via de online collagemaker van Mamacollage ontwerp je snel je eigen Mamacollage om elke dag bij je meest memorabele herinneringen te kunnen wegdromen!

Like? Deel dit artikel met vrienden

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin