Hoe maak je de mooiste collage met jouw baby foto’s?

Een nieuwe baby is een van de meest magische momenten die een familie kan beleven. Baby’s groeien snel op. Hou alle betoverende, leuke en schattige momenten vast. Of je nu een telefoon vol schattige baby foto’s hebt of een prachtige fotoshoot van jouw kindje, koester elke herinnering. De beste manier om dat te doen is met een wanddecoratie op jouw favoriete plekje in huis. Zo kan je er elke dag van genieten.

In tegenstelling tot een fotoboek vult een fotocollage de kamer met jouw herinneringen en kan je er altijd naar kijken. Laat je foto’s niet in de kast staan, maar geef ze het mooiste plekje in huis. Want jouw herinneringen en magische momenten verdienen alleen maar het allerbeste. Daarom werkt Mamacollage uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit.

Een fotocollage biedt oneindig veel mogelijkheden. Creëer een prachtig overzicht van hoe jouw baby opgroeit, of maak een collage van jouw favoriete momenten. Omdat een moment nooit te vatten is in één foto, is een fotocollage ideaal voor al jouw baby foto’s. Ontdek hieronder inspirerende ideeën voor een prachtige fotocollage met babyfoto’s.

Vertel een verhaal met beelden

Gebruik een fotocollage om je baby te zien opgroeien. Neem elke maand een foto van jouw kindje gedurende één jaar. Om eenheid te creëren, gebruik je best een terugkerend element. Zo kan je dezelfde kleuren laten terugkomen, telkens dezelfde achtergrond gebruiken of dezelfde knuffel. Wat je ook kiest, een fotocollage van jouw opgroeiende baby is een originele manier om die eerste herinneringen voor altijd vast te houden en zal vele harten doen smelten.


Breng je mooiste momenten samen

Een ander leuk idee is een collage van jullie mooiste momenten. Maak een verzameling van alle betoverende momenten met jouw baby. Het eerste flesje, de eerste glimlach, een foto van het polsbandje van de kraamafdeling, jullie eerste selfie. Met een wanddecoratie van Mamacollage koester je elke herinnering, iedere dag. In tegenstelling tot een fotoboek van je baby creëert een collage in één oogopslag een overzicht met onvergetelijke herinneringen. Combineer al jullie liefdevolle momenten in een collage.

Gebruik niet alleen foto’s

Voeg extra betekenis toe aan jouw fotoverzameling door bijvoorbeeld het geboortekaartje in te scannen, of door een bijpassende quote te gebruiken. Dankzij de collagemaker van Mamacollage kan je gemakkelijk foto’s toevoegen van je telefoon of computer, of vanuit Facebook en Instagram. Combineer verschillende babyfoto’s, beelden en tekst om een prachtig en persoonlijke fotopaneel te creëren van jouw baby’s eerste magische momenten.

Selecteer de mooiste baby foto’s uit het fotoalbum op je computer of telefoon en ga aan de slag. Dankzij de collagemaker van Mamacollage is een wanddecoratie maken van jouw babyfoto’s makkelijker dan ooit.

Start hier

Like? Deel dit artikel met vrienden

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin