Tips voor het maken van de leukste vakantiefoto’s (met kinderen)!

Tips voor het maken van de leukste vakantiefoto's!

Summerlovers opgelet: de vakantie is begonnen. Waar jij je vakantie ook spendeert, er zijn altijd zomermomenten om vast te leggen. Heb je kinderen of vind je het leuk om ze te fotograferen? Dan zijn deze speelse fotoprojecten met kinderen wat voor jou om deze zomer op te pakken. Ga samen op pad en maak de leukste verhalen!

Op avontuur met … 

Ga je samen met je kids naar het bos, de stad of opa & oma? Leg de hele dag samen vast met de dingen die jullie ondernemen. Maak een verhaal van alles wat jullie onderweg tegenkomen, van de beste speelplekken tot de eendjes in de vijver. Pak de camera en leg de wereld vast. Het is heel erg fijn om deze momenten later samen terug te kijken. 

Extra tip: Ga door je knieën en fotografeer vanuit het standpunt van je kind.

In de wereld van …

Ben je benieuwd hoe je zoon of dochter naar de wereld kijkt? Geef je telefoon of camera (wellicht een beetje uitkijken) en probeer ze echt hun eigen gang te laten gaan met het maken van de foto’s. Geef ze af en toe wat ondersteuning, maar zo zie je wel wat ze echt interessant vinden. Worden het bijvoorbeeld gekke bekken, of krijgt de omgeving de volle aandacht? Tip deze website verkoopt ook kidsproof camera’s die prima onder water kunnen. Perfect voor het zomerse weer. 

Het zomermoment van …

Wil je echt volledig uitpakken? Maak dan een aparte fotocollage met de zomer van 2020 en richt je op de momenten die jullie deze zomer samen meemaken. Samen tuinieren in de tuin, hutten bouwen in het bos of het eerste fietsritje. Deze zomer maak je er een fotocollage van. 

Tip: kinderen zijn vaak in beweging, maar wist je dat je deze beweging juist een mooi effect aan je foto’s kan geven door een lange sluitertijd te gebruiken? Probeer het maar eens!

Vergeet je niet in te schrijven op onze nieuwsbrief en ontvang 10 procent korting op je eerste Mamacollage fotocollage!

Start hier

 

Like? Deel dit artikel met vrienden

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin