FAQ

Klantenservice

Hier kun je het antwoord vinden op alle mogelijke vragen. We hopen dat je kunt vinden wat je zoekt. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op.

Bestellen & Betalen

Mamacollage biedt je de volgende betaalmethodes aan:

  • Bancontact
  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard

Zakelijke klanten kunnen collages op factuur bestellen bij Mamacollage. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden via ons contactformulier.

Via onze nieuwsbrief ben je altijd als eerste op de hoogte van speciale acties, giveaways en kortingen. Ontvang je deze nog niet? Meld je dan direct hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste collage! Volg ons ook op Instagram en Facebook om speciale acties en giveaways niet te missen.

Bestelling volgen

Benieuwd naar de status van jouw bestelling bij Mamacollage? Deze kun je eenvoudig checken door in te loggen op je account of via de traceercode die we je toezenden wanneer je je collage besteld en betaald hebt.

Collage samenstellen

Je kan JPG, JPEG en PNG bestanden uploaden in onze collage maker. Is je afbeelding van een ander bestandstype? Probeer dan je fotobestand te veranderen in een JPG, JPEG of PNG bestand via de gratis website www.online-image-editor.com.

Hoe weet ik of mijn foto van de juiste kwaliteit is?

Om een goede kwaliteit te kunnen garanderen, zijn er bepaalde vereisten voor de verschillende collages van Mamacollage. In de collage maker van Mamacollage krijg je automatisch melding wanneer de kwaliteit van een foto onvoldoende is.

Zijn je fotobestanden te klein? Dan gaat de kwaliteit verloren tijdens het drukproces, vandaar dat Mamacollage de minimale grootte van minstens 1000 pixels aanhoudt voor een postercollage, aluminium collage of plexiglas collage.

Op onze productpagina’s vind je de verschillende collages die Mamacollage aanbiedt: postercollage, aluminium collage, plexiglas collage en fotomagneten. Wanneer je het formaat van jouw collage hebt gekozen, kom je met 1 muisklik terecht in onze collage maker.

In onze collage maker zie je links 3 verschillende tabbladen staan: Sfeerbeelden, Quotes en Mijn Foto’s. Onder Sfeerbeelden en Quotes vind je een aantal stockfoto’s en quotes die je gratis mag gebruiken in jouw collage. Bij Mijn Foto’s kan je je eigen foto’s van je smartphone, tablet of computer uploaden. Je kan ook foto’s direct laden vanuit Instagram, Facbeook, Google Docs of Dropbox.

Wanneer je je eigen foto’s hebt geüpload, kan je creatief aan de slag gaan. Sleep je foto’s naar je collage rechts in beeld, wissel af met quotes en onze sfeerbeelden om tot een mooi eindresultaat te komen. Kom je er niet gelijk aan uit en wil je rustig de tijd nemen om je collage te perfectioneren? Dan kun je je collage gemakkelijk opslaan en later afronden door in te loggen op ons systeem, dit doe je via de knop ‘OPSLAAN’.

Garantie en retour

Kan ik mijn bestelling retour sturen?

Het kan wel eens gebeuren dat er iets mis gaat in de transport.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je met een beschadigde collage blijft zitten.

Heb je een beschadiging als gevolg van transport, stuur ons eens een foto van de situatie samen met een omschrijving van de klacht via ons online contact formulier.
Je ontvangt binnen 24 uur bericht van ons hoe we de situatie voor je gaan oplossen.