Hoe maak je de mooiste collage met jouw baby foto’s?

Een nieuwe baby is een van de meest magische momenten die een familie kan beleven. Baby’s groeien snel op. Hou alle betoverende, leuke en schattige momenten vast. Of je nu een telefoon vol schattige baby foto’s hebt of een prachtige fotoshoot van jouw kindje, koester elke herinnering. De beste manier om dat te doen is met een wanddecoratie op jouw favoriete plekje in huis. Zo kan je er elke dag van genieten.

Lees verder »

Hoe kies je het perfecte fotocadeau? Doe de quiz

Vier je de verjaardag van je mama en ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau? Of heb je inspiratie nodig voor een housewarming cadeau bij vrienden?
Onze tip is – geef herinneringen cadeau. Niets zo leuk als een ‘throwback’ naar de leuke momenten die jullie samen beleefd hebben. Maar wat voor een foto cadeau kies je nu best?

Lees verder »
Lobke koos voor de postervariant van Mamacollage waarbij ze mooie gezinsherinneringen heeft vastgelegd op hoogwaardig papier.

Binnenkijken bij Lobke, mama van 3 kindjes

Dit keer nemen we een kijkje in het leven van Lobke, mama van Kobe, Frauke en Mil en bezielster achter de Belgische mamablog Leukewereld.be. Naast haar blog en drukke gezinsleven schrijft Lobke als freelance journalist voor mamaplatforms als Maison Slash en Femma. Ook heeft ze verschillende boeken uitgebracht als Happy Kids, Het Leuke Vakantieboek en Het Leuke Mamaboek.

Lees verder »
Via de online collagemaker van Mamacollage ging Tine aan de slag en selecteerde foto’s van memorabele momenten van het afgelopen jaar.

Ontdek de aluminium collage van Tine van Vanillemeisjes

Dit keer nemen we een kijkje in het leven van Tine, bezielster achter de Belgische mamablog Vanillemeisjes.be. Samen met haar man Tom, dochtertjes Lola en Susan, en zoon Pim woont ze aan de rand van Sint-Niklaas. Deze drukke mama is in haar dagelijks leven zorgjuf in het lager onderwijs en runt haast haar blog ook nog het online shopping platform Lijstjestijd.be waar je stijlvolle verlanglijstjes kan maken voor een geboorte, verjaardag, Sinterklaas, kerst of communiefeest. Een groot deel van Tine’s leven en interesses kan je online volgen via Instagram, Facebook, Pinterest en haar blog.

Lees verder »