Over Mamacollage

Over Mamacollage

Herbeleef je mooiste momenten met Mamacollage!

Zoveel momenten worden tegenwoordig vastgelegd op foto en video. En gedeeld op social media om familie en vrienden op de hoogte te brengen van alle mooie, ontroerende en memorabele momenten in het leven.

Bij Mamacollage hebben we weleens het gevoel dat deze digitalisering ervoor zorgt dat alles sneller gaat, en oppervlakkiger lijkt dan we zouden willen. Of zelfs de overhand krijgt. Soms lijken mensen immers meer oog te hebben voor hun smartphone dan voor elkaar… Daarom willen we teruggaan naar de beleving zoals we dat van vroeger kennen: oprecht, eerlijk en écht.

En toch, deze digitalisering zorgt er tegelijkertijd ook voor dat ontroerende, fijne, vrolijke, dierbare en memorabele momenten direct vastgelegd worden op een smartphone of tablet. Laten we het beste van de twee werelden combineren, en de vastgelegde momenten een plaatsje geven buiten je hart en je herinneringen. Mamacollage maakt dit mogelijk, door ze te visualiseren zodat je er op elk moment van kan genieten.

Van de zomervakantie naar Spanje met je gezin tot een vrijgezellenweekend in Barcelona van je beste vriendin, en een familieweekend in de Ardennen tot de eerste kraamweken van je eerste kindje. Met Mamacollage creëer je een collage van al jouw herinneringen, en breng je ze tot leven in je interieur. Van pixel tot papier, plexiglas of aluminium, Mamacollage laat jou je mooiste momenten herbeleven!

Met dezelfde liefde en aandacht waarmee jij een Mamacollage hebt samengesteld, gaan wij vol enthousiasme voor jou aan de slag. Om je dierbare herinneringen zichtbaar te maken, zodat jij en je familie en vrienden de mooiste momenten kunnen herbeleven.

Veel plezier met jouw Mamacollage!

Liefs, team Mamacollage

Pssst! Mamacollage is er niet alleen voor de mama’s! De naam Mamacollage is meer een verwijzing naar het familiale, gezellige gevoel van samenzijn waarbij onlosmakelijk dierbare herinneringen horen. Papa’s, kinderen, buren, kennissen, vrienden, collega’s, neven en nichten, opa’s en oma’s… Mamacollage is er voor iedereen die graag herinneringen tot leven brengt in een unieke wanddecoratie!