Levertijden en Retouren

Alles over levertijden en retouren

Hier kun je de antwoorden vinden op al je vragen over levertijden en retouren. We hopen dat je kunt vinden wat je zoekt. Mocht het antwoord op jouw vraag er niet tussen staan? Neem dan gerust even contact met ons op.

Onze bestellingen zijn persoonlijk en maatwerkproducten. Omdat we jouw bestelling in perfecte conditie willen afleveren rekenen wij ongeveer 3 dagen om het product te versturen. Er is geen levering op zaterdag of zondag. De exacte leverdatum kun je terugvinden in de omschrijving van het product. Daar vind je datum wanneer je vandaag zou bestellen.

Alle producten worden geprint en verzonden vanuit onze productiefaciliteit in Nederland. Wij versturen alle producten voor zowel Nederland als België via bezorgdienst DHL. Zodra je pakket is verzonden ontvang je een mail met een track & trace code.

Bestellingen vanaf € 50 euro worden gratis geleverd naar Nederland en België.
De normale verzendkosten zijn € 4,99 voor bestellingen binnen Nederland en België

Momenteel bieden wij geen gratis retourzendingen aan. Gratis retourneren wordt alleen aangeboden in geval van een beschadigde levering of een bedrijfsfout.

Wij hebben een retourportaal voor het aanvragen van een retourzending die moet worden beoordeeld voor goedkeuring. Klik hier  om je retourzending te starten.