Tips & Tricks: Welk materiaal past het beste bij mijn foto’s?

Vind het perfecte materiaal dat bij je foto's past!

Foto’s gemaakt, bewerkt & verzameld. Tijd om te printen! Maar welk materiaal of product kan je het beste kiezen voor je foto’s? Het blijft een lastige keuze. Wij geven je een aantal voorbeelden en geven de voordelen van elk materiaal!

Heldere foto’s op plexiglas 

Plexiglas is een hoogwaardig, kunststof materiaal. Het geeft jouw foto’s een stoere, luxe uitstraling. Plexiglas heeft een spiegelend effect en vooral kleuren komen op dit materiaal prachtig uit. 

Denk vooral aan lichte, gekleurde shots (zon, zee & strand) komen op plexiglas het mooiste tot leven. Hang jouw Mamacollage op een lichte plek in huis voor het mooiste effect! Deze collage is gemaakt door Shanti van CasaKrullenbol

2.png

Museumwaardig materiaal op aluminium 

Heb je foto’s gemaakt die iets donkerder en minder helder zijn? Dan is aluminium het materiaal voor jouw beeldmateriaal. Dit materiaal haalt het contrast mooi omhoog en zorgt voor een duidelijke omlijning van de foto’s. Aluminium geeft jouw fotocollage een industriële look & geeft een matte print. Deze aluminium collage is gemaakt door Marlinda. 

Houd je van afwisseling? Ga voor een poster! 

Houd je van verandering in je huis? Ga voor een poster. Een poster van Mamacollage kan je makkelijk vervangen en hang je in een handomdraai aan de muur door ons gemakkelijke houten ophangsysteem. Een Mamacollage poster is gedrukt op prachtig papier, met een zijdeglans afwerking. Deze poster collage is gemaakt door Lore van louisandvictoria. 

Mamacollage poster

 

Gebruik quotes & kleurvakken 

Bij het invullen van de fotocollage is het belangrijk om naast de foto’s ook kleurvlakken & quotes toe te voegen. De fotocollage wordt anders erg druk waardoor sommige favoriete foto’s zullen wegvallen. Gebruik naast je favoriete foto’s ook een aantal kleurvlakken of quotes en herhaal de kleuren in de foto’s. Dit zorgt voor een mooi geheel. De quotes of kleurvlakken kan je gemakkelijk toevoegen in onze online Mamacollage tool. Deze plexiglas collage is gemaakt door Leen van Capture.be.

Mamacollage plexiglas

 

Heb je hulp nodig?

Jouw momenten verdienen aandacht. Bij Mamacollage vinden wij het belangrijk om je persoonlijk te helpen. Heb je vragen over de tool, het materiaal of de foto’s? Wij staan voor je klaar om je te helpen, wanneer jij dat wilt! Stuur ons een berichtje via de social media of via de mail!

Vergeet je niet in te schrijven op onze nieuwsbrief en ontvang 10 procent korting op je eerste Mamacollage fotocollage!

Start hier

 

Like? Deel dit artikel met vrienden

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin