Ontdek de aluminium collage van Tine van Vanillemeisjes

Dit keer nemen we een kijkje in het leven van Tine, bezielster achter de Belgische mamablog Vanillemeisjes.be. Samen met haar man Tom, dochtertjes Lola en Susan, en zoon Pim woont ze aan de rand van Sint-Niklaas. Deze drukke mama is in haar dagelijks leven zorgjuf in het lager onderwijs en runt haast haar blog ook nog het online shopping platform Lijstjestijd.be waar je stijlvolle verlanglijstjes kan maken voor een geboorte, verjaardag, Sinterklaas, kerst of communiefeest. Een groot deel van Tine’s leven en interesses kan je online volgen via Instagram, Facebook, Pinterest en haar blog.

Eind 2018 vroegen wij Tine haar herinneringen te laten vastleggen op een aluminium collage van Mamacollage. En ze hoefde daar niet lang over na te denken… Zelf vindt ze het heerlijk om door al haar foto’s op haar blog en Instagram te scrollen. Dus mooie herinneringen van haar gezin laten vastleggen in een collage? Dat wilde ze maar wat graag! 

Via de online collagemaker van Mamacollage ging Tine aan de slag en selecteerde foto’s van memorabele momenten van het afgelopen jaar.

Via de online collagemaker van Mamacollage ging Tine aan de slag en selecteerde foto’s van memorabele momenten van het afgelopen jaar. Gebeurtenissen als de communie van dochtertje Lola, de zomervakantie met haar gezin naar Frankrijk, en een foto van petekindje en nichtje Liv mochten daarbij niet ontbreken.

Samen met enkele toffe quotes als ‘choose happy’ en ‘I love us’ ontstond er een prachtige Mamacollage met een terugblik op het jaar 2018 van Tine en haar gezin. Zoals ze zelf zegt was 2018 een druk maar mooi jaar, met heel wat kleine en grote hoogtepunten.

Al deze memorabele momenten zijn vastgelegd in collagevorm en hebben ondertussen een mooi plekje in Tine’s interieur gekregen. Bekijk hier Tine haar instagram. 

De Mamacollage van Tine is een aluminium collage, ook wel alu dibond genoemd, en heeft een industriële, moderne en hippe uitstraling. Dankzij de speciale witte onderlaag worden de kleuren in de foto’s extra intens weergegeven en dat geeft een prachtig effect. Het aluminium collage wandpaneel is zeer stevig waardoor je hem  gemakkelijk kan neerzetten of met een eenvoudig ophangsysteem aan de muur kan hangen. Tine koos ervoor om de collage als decoratie te plaatsen naast de kerstboom. Wij vinden de Mamacollage van Tine zeer geslaagd, het geluk en de blijdschap stralen van de foto’s af!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je net als Tine ook jouw herinneringen tot leven laten komen en een mooi plekje bij je thuis geven? Ga dan snel zelf aan de slag met je eigen foto’s en ontwerp je eigen Mamacollage om elke dag bij je meest memorabele herinneringen te kunnen wegdromen!

 

Like? Deel dit artikel met vrienden

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin