Vier redenen waarom je een collage moet maken van jouw trouwdag

Vier redenen waarom een fotocollage beter is dan een trouwalbum

#1 Elke dag genieten

Een trouwalbum is leuk, maar je kan er niet voortdurend naar kijken. Vaak ligt een trouwalbum opgeborgen in de boekenkast en denk je er niet vaak genoeg aan om je foto’s boven te halen. Een fotocollage kan je ophangen op je favoriete plekje in huis, zo kan je elke dag genieten van je prachtige trouwdag.

#2 Overzicht van jouw trouwdag

Een huwelijksdag is een dag vol momenten die je niet kan vatten in één foto. Voor deze momenten is een fotocollage de ideale oplossing. Selecteer foto’s van zowel de voorbereiding, als de ceremonie en het avondfeest om een compleet overzicht te maken van de mooiste dag van je leven. Met een fotocollage kan je jouw leukste foto’s verzamelen zodat je er in één oogopslag van kan genieten zonder door een stoffig trouwalbum te bladeren.

#3 Mooie wanddecoratie om samen van te genieten

De plexiglas collage geeft jouw collage een chique uitstraling en geven jouw foto’s een intense kleur. Of kies voor een fotocollage op aluminium voor een moderne en duurzame wanddecoratie. Een poster geeft jouw foto’s dan weer een speelse look. Wat je ook kiest, met een fotocollage fleur je de kamer gegarandeerd op met een prachtige en persoonlijke wanddecoratie die altijd in het oog springt. Hang hem op of zet hem neer op een plank of op de schouw en geniet elke dag van je mooiste momenten.

#4 Duurzame herinneringen

De collages van Mamacollage zijn stevig en duurzaam. Door hun lange levensduur en kwaliteit verkleuren de foto’s niet en blijven jouw herinneringen stralen. In tegenstelling tot trouwalbums die gevoelig zijn voor licht en vocht, zijn de fotocollages van Mamacollage bestand tegen de tand des tijds. Vereeuwig je mooiste dag met een fotocollage.

Extra tip: Hoe maak je de mooiste fotocollage van jouw trouwdag?

Maak een mooie combinatie van groepsfoto’s en detailfoto’s. Wissel een familiefoto bijvoorbeeld af met een foto van de trouwringen of het bruidsboeket.

Kies een collage die bij jou past: elegant plexiglas, stoer aluminium of een speelse poster. Kies vervolgens een formaat. Heb je veel foto’s die je wil combineren? Ga dan voor extra large. Of wil je liever een kleine selectie foto’s in de kijker zetten, dan kan je een small kiezen.

Laad je favoriete foto’s vervolgens op naar de collagemaker vanuit Facebook, Instagram, Flickr, Google Drive, Dropbox of van je computer. Nu kan je aan de slag! Combineer naar hartelust tot je de mooiste collage hebt gemaakt.

Tip: je kan ook vakjes samenvoegen om bijvoorbeeld een grote foto van jullie twee toe te voegen.

Start hier

Like? Deel dit artikel met vrienden

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin